+31 6 81881070 info@haian.nl

Veel gestelde vragen

Moet ik betalen voor de diensten van Hai An Haags Welzijn?
Nee. Alle diensten van Hai An Haags Welzijn zijn gratis.
Als ik geen Nederlands spreek, kan ik ook in het Chinees of in een andere taal contact opnemen met Hai An Haags Welzijn?
Ja. Neem contact op met onze collega Hanh Pham (Chinese naam: Fan Xiao Fei). Je kunt ook in het Engels of Vietnamees contact met ons opnemen. Met een beetje Nederlands lukt het vaak ook. Anders bellen we een Chinese tolk voor je.
Als ik illegaal in Nederland verblijf en ik neem contact op met Hai An Haags Welzijn, heeft dit negatieve gevolgen voor mij?
Nee. Je kunt altijd (anoniem) contact met ons opnemen. We doen niks zonder dat je dat wilt. Onze medewerkers hebben allemaal een geheimhoudingsplicht. Ook al weten we wie je bent, we mogen niks doorgeven, tenzij jij daar toestemming voor geeft.
Ik ben illegaal en ik werk zwart, kan ik dan ook hulp krijgen?
Ja. Je kunt altijd gratis informatie en advies krijgen. Als jij in je werk oneerlijk behandeld wordt en je wilt jouw situatie veranderen, kunnen we jou ook bijstaan in dat hele proces.
Ik wil Nederlands leren. Waar kan ik dit doen en hoe hoog zijn de kosten?
Er zijn organisaties in Den Haag die Nederlandse lessen gratis of tegen een aantrekkelijke prijs aanbieden. Neem (anoniem) contact met ons op voor informatie over de organisatie die het beste aansluit bij jouw situatie.